: İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan KÖKREK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur VURAL, okulumuzu ziyaret ettiler.

: İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan KÖKREK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur VURAL, okulumuzu ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan KÖKREK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur VURAL, okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Memduh TUNÇ' tan bilgiler aldı. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir süre sohbet edip, başarı dileklerinde bulundular.

13.09.2023 354

 

İl milli eğitim müdürü Hasan KÖKREK ve ilçe milli eğitim müdürü ilçenin eğitim öğretim durumu ve projeleri hakkında bilgi almak için okulumuza ziyarette bulundular. Öğrenciler ile tanışıp bir süre sohbet eden Kökrek ve Vural daha sonra öğretmenler ve müdür ile bir araya geldi. Öğretmenler ile yapılan toplantıda eğitimin önemi üzerinde duruldu.

Öğretmenlik mesleğinin gelecek nesillerin sorumluluğunu taşıyan bir meslek olduğunu vurgulayan Kökrek, "Öğretmen olmak; toplumumuzun her kesiminden gelen çocukları sabah güler yüzle karşılamak, onların başını okşamak, gözlerinin içine bakmak, bakarken de dünyalarını, gönüllerini, kalplerini ruhlarını okumaktır. Bunu başarabildiğinizde büyük bir mutluluk ve huzur duyacaksınız. Gelecek nesillere ufuklar açmanın, güvenin, başarının, toplumları karanlıktan aydınlığa çıkarmanın, dayanışmanın, sevmenin bir şeyler beklemeden hep vermenin, bir harf ya da bir sayı öğrenildiğinde bile sevinçle dolmanın, öğrencisiyle gurur duymanın en güzel resmi ve geleceğin imzasıdır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı, üreten, paylaşan, fikirlerini hoşgörü ortamında tartışabilen, en önemlisi de bilim ve teknolojiye gelecekte yön veren ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hedefimize de ancak ve ancak eğitim anlayışımızın en önemli unsuru olarak gördüğümüz sizlerle ulaşabileceğimize inanıyoruz." dedi.

 

Toplantı tamamlandıktan sonra il ve ilçe eğitim müdürü öğretmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, çözüm yolları için elinden geleni yapacağını söylediler. Tekrar görüşme dileğiyle okulumuzdan ayrıldılar.

13-09-202313-09-202313-09-202313-09-202313-09-202313-09-2023