Cumhuriyetimizin 100. Yılı için yaptığımız özel kareografi ulusal basında yer aldı.

Web sitesindeki haberi görmek için tıklayınız.

Sosyal medya hesabını görmek için tıklayınız.

23.10.2023 487

Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla en güzel haliyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile büyük bir heyecanla paylaşmaya devam ediyoruz. Bu süreçte Ağrı Patnos Anadolu Lisesi öğrencileri, 100.yılımıza özel kareografi yaptılar. Cumhuriyetimizin 100. yılına dair öğrencilerimizin yapmış olduğu özel kareografi Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından beğenildi ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Ayrıca yapılan kareografi ulusal basında da yoğun ilgi gördü.

Kareografi videomuz:

Haberleri görmek için tıklayınız.